Calea Nationala, Nr. 2, Botosani, 710239 | Tel/Fax: 0231 518 671 | Email: office@eltransbt.ro

Informații generale

  • Inainte de urcarea în mijloacele de transport ELTRANS, călătorii trebuie să se asigure că se află în posesia unei legitimatii de călătorie corespunzătoare sau sa solicite taxatorului, existent pe mijlocul de transport cu care urmează să călătoreasca, biletul la tariful valabil pentru acea perioadă.
    Contravaloarea taxei de călătorie este obligatorie , precum este obligatorie solicitarea biletului si verificarea seriei acestuia cu cea existenta la cotorul taxatorului. Un bilet da dreptul solicitantului la o singura calatorie fara intrerupere.
  • Abonamentele şi legitimaţiile de călătorie care se pot procura de la punctele de distributie a ELTRANS, respectiv sediul societatii din Calea Nationala , nr. 2 si choscul de la piata mare, se vor folosi numai în condiţiile si pe linia pentru care au fost eliberate.
    Biletele de călătorie validate, abonamentele sau legitimaţiile de călătorie nominale nu pot fi transmise altor persoane.
  • În caz de furt, pierdere sau deteriorare din vina utilizatorului a legitimatiei de calatorie (abonament ) ce se elibereaza in baza hotararilor de Consiuliu Local pentru persoanele subventionate ( pensionari, elevi, persoane cu dizabilitati), utilizatorul se va adresa societatii unde va depune o cerere în scris în vederea eliberării unui duplicat. Eliberarea duplicatului se face contra sumei de 10 lei, conform deciziei Consiliului de Administratie.